Stary wątek mocno nam się rozrósł, więc jednogłośnie doszliśmy do wniosku, że pora otworzyć nowy dla większej czytelności.
W ofercie standardowo: nagrody, medale, czasem puchary i niespodzianki, miła atmosfera, pogaduchy strzeleckie, okołostrzeleckie i niestrzeleckie, a dla tych, co nie lubią spać w nocy to i kawa się znajdzie
Przypominamy najważniejsze kwestie organizacyjne:Termin dyżuru: W każdą środę środę następującą bezpośrednio po weekendzie, w którym odbywały się klubowe zawody, od 19.00 do 20.00, o ile nie podano inaczej;
Przerwa wakacyjna / świąteczna:- brak
Lokalizacja:Biuro KKS Arsenał, Kraków, ul. Pachońskiego 9 p. 103
Na drzwiach wejściowych oraz oknach są naklejki klubowe, więc łatwo znaleźć.
Instrukcja jak dojechać:https://forum.kksarsenal.pl/index.php?topic=443.0Gdyby drzwi były zamknięte, użyjcie dzwonka po lewej.
Nagrody na później:Jeśli ktoś chce, by mu odłożyć jakąś nagrodę na później, niech tutaj napisze datę zawodów, dyscyplinę i zdobyte miejsce. Ważne, by napisał przed 19.00.
Dyplomy:Od 25 lipca 2025 r. dostępne są e-Dyplomy, które pobieramy bezpośrednio ze
strony klubu.
Pełna informacja
tutaj.
Sesja Q&A:- Q: Czy mogę przyjechać na Hutnika po nagrody?- A: Możesz, wolny kraj, tylko że nagrody wydajemy na Pachońskiego.
- Q: Jak długo dostępne są nagrody?- A: Nagrody są dostępne wyłącznie do końca miesiąca następującego po miesiącu, w którym odbyły się zawody.
- Q: Czy mogę odebrać nagrodę sprzed kilku miesięcy?- A: Niestety, jeżeli nagroda została zdobyta wcześniej, niż w pkt. wyżej to my jej już nie posiadamy - została zwrócona Prezesowi do utylizacji.
- Q: Co oznacza "ostatnie wezwanie"?- A: "Ostanie wezwanie" oznacza, że nadszedł ostatni dzień wydawania nagród oznaczonych we wskazanej sekcji. Po zakończeniu dyżuru nagrody zostaną uznane za przeterminowane i oddane do utylizacji, a ich odbiór nie będzie już możliwy.
- Q: Czy mogę odebrać nagrodę w inny dzień, niż środę?- A: Nie ma takiej opcji - nagrody wydajemy wyłącznie w czasie dyżuru. W inne dni czy o innej porze nie ma nas w biurze.
- Q: Czy w czasie przerwy wakacyjnej / świątecznej / technicznej / zdrowotnej mogę jakoś podjechać po zaległe nagrody?- A: Nie zalecamy, jak przerwa to przerwa.
- Q: Czy mogę odebrać legitymację, licencję, zaświadczenie, inne dokumenty?- A:
Niestety, nie mamy dostępu do w/w. W sprawach administracyjnych należy zwracać się bezpośrednio do Prezesa Maćka.
- Q: Prezes kazał mi przyjechać na dyżur po odbiór licencji.- A: Zapraszamy, tylko upewnij się, czy Prezes też na dyżurze będzie...
- Q: Czy mogę na dyżurze pozostawić moje dokumenty, wnioski, podania itp.?- A: Jak wyżej, nie jesteśmy uprawnieni do przyjmowania jakichkolwiek dokumentów. Wszystkie dokumenty należy przekazywać wyłącznie Prezesowi.
- Q: Mam pytania w kwestii zawodów, sprzętu, członkostwa, sposobów zapisu, patentu itp. czy możecie mi pomóc?- A: Śmiało, zapraszamy na dyżur, postaramy się pomóc.
- Q: Możecie wysłać nagrody kurierem / paczkomatem?- A: Nie, nie mamy dostępu do takich nowinek technicznych, pozostaje stara, dobra obecność osobista w dniu dyżuru.
- Q: Odbiorę swoje nagrody na następnych zawodach- A: Ok, tylko upewnij się, czy coś wygrasz. Nagrody za poprzednie zawody dostępne są
tylko na dyżurze i
tylko w dniu dyżuru (zobacz pkt. Jak długo dostępne są nagrody?).
- Q: Bo dzwoniłem / zadzwonię do Prezesa- A: I jak? fajnie było?
Jeśli ktoś chciałby złożyć skargę na "służbę dyżurną" to załączamy krótką instrukcję.A teraz komunikaty bieżące: