Autor Wątek: [old] Odbiór nagród za zawody  (Przeczytany 24344 razy)

roberts

• Patent
  • *
Odp: Odbiór nagród za zawody
« Odpowiedź #60 dnia: Lipca 20, 2023, 07:08:47 pm »
Witam, chciałbym odebrać legitymację prowadzącego strzelanie (zaległy temat) ale dowiedziałem się od pana Maćka, że dziś nie będzie dyżuru w klubie bo hutnik zamknięty i że mogę dopytać na forum kiedy/gdzie mogę się zgłosić po odbiór.
Pozdrawiam
Robert
« Ostatnia zmiana: Lipca 20, 2023, 07:10:55 pm wysłana przez roberts »

Margreta

• Karabin
« Odpowiedź #61 dnia: Lipca 22, 2023, 03:01:41 pm »
Witam
O dni kiedy jest dyżur, najlepiej pytać tutaj na forum. W ostatni czwartek, 20. lipca, dyżur odbył się o stałej porze. Na forum oraz na stronie klubu podajemy wcześniej informacje o zmianach. Jeśli nie ma informacji, to znaczy że dyżur jest jak zwykle, w czwartek między 19 a 20.

KaeM

• Arsenał
  • Pistolet
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: Lipca 22, 2023, 03:08:42 pm »
Na dyżurze można odebrać także licencję pzss ?
Oraz czy jest mi fizycznie potrzebna do czegoś ?  ::)

Margreta

• Karabin
« Odpowiedź #63 dnia: Lipca 22, 2023, 03:27:13 pm »
Licencje ma ze sobą Prezes Maciek z tego co wiem. Trzeba dzwonić do Niego bezpośrednio lub łapać na Pasterniku. W siedzibie klubu ich raczej nie ma, my nie zajmujemy się ich wydawaniem.
Licencja czasem się przydaje na zawodach w niektórych klubach, czasem proszą o okazanie. Poza tym na Bochni członkowie Arsenału mają zniżkę na podstawie licencji (wpisany jest tam klub) lub podbitej aktualnej legitymacji.

Margreta

• Karabin
« Odpowiedź #64 dnia: Lipca 22, 2023, 03:29:31 pm »
Informacja organizacyjna odnośnie czasu wakacyjnego. W najbliższe trzy czwartki, tzn. 27 lipca, 3 sierpnia i 10 sierpnia dyżuru nie będzie. Zapraszamy Was 17. sierpnia. W związku z tym nagrody z ostatnich zawodów przed przerwą, będzie można odbierać przez dłuższy czas, niż do końca miesiąca następnego po dacie zawodów.
Życzymy Wam udanego odpoczynku i letniego resetu przed powrotem do normalności :)

Margreta

• Karabin
« Odpowiedź #65 dnia: Sierpnia 24, 2023, 07:32:06 am »
Mamy nagrody z weekendu 19 - 20. sierpnia. Co prawda komunikatów jeszcze nie ma, ale jeśli widzicie swoje wyniki na indywidualnych kontach w Rezultatach24 i coś macie do odbioru to zapraszamy dziś, w standardowych godzinach od 19.00 do 20.00  :)

Margreta

• Karabin
« Odpowiedź #66 dnia: Sierpnia 24, 2023, 09:11:43 pm »
Otrzymaliśmy zaległe medale za konkurencję Karabin SemiAuto ,22 LR - Open z 4. czerwca 2023. Zapraszamy po odbiór :)

Margreta

• Karabin
« Odpowiedź #67 dnia: Sierpnia 30, 2023, 10:06:30 pm »
Mamy nagrody z zawodów z niedzieli 27. sierpnia. Zapraszamy jutro o stałej porze  :)

Astronic

• Arsenał
  • Pistolet
  • *
« Odpowiedź #68 dnia: Sierpnia 30, 2023, 10:54:01 pm »
A za pneumatyka z soboty :D?

Margreta

• Karabin
« Odpowiedź #69 dnia: Sierpnia 30, 2023, 10:59:50 pm »
Spróbuję się dowiedzieć co z nimi. Na razie dostaliśmy tylko te z niedzieli. Jak coś będzie wiadomo to napiszę 😊 Chyba historia się powtarza 😉

Margreta

• Karabin
« Odpowiedź #70 dnia: Sierpnia 31, 2023, 02:07:22 pm »
Mam wiadomość od Prezesa, że nagrody z soboty są zostawione w biurze klubu, więc zapewne je tam dziś znajdziemy.

Margreta

• Karabin
« Odpowiedź #71 dnia: Sierpnia 31, 2023, 06:55:12 pm »
Mam wiadomość od Prezesa, że nagrody z soboty są zostawione w biurze klubu, więc zapewne je tam dziś znajdziemy.
Poprawka, przepraszamy za zamieszanie, ale nie ma medali z soboty w biurze. Przywieziemy je na kolejny dyżur.

Grzehuu

• Arsenał
  • Karabin
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: Września 02, 2023, 08:03:06 pm »
medale z poprzednich zawodów z pneumatyka były dzisiaj do odebrania na dzisiejszych zawodach pneumatycznych na centralnej
na wet były medale zaległe z początku lipca ;)
"Znacznie więcej niż dobrym słowem zdziałasz dobrym słowem i spluwą." — Al Capone

Margreta

• Karabin
« Odpowiedź #73 dnia: Września 05, 2023, 12:52:02 pm »
Dla uporządkowania sytuacji w czwartek przed dyżurem podjadę na Centralną i wezmę na Ptaszyckiego te medale, które na Centralnej zalegają.

Dawid Wójs

• Arsenał
  • Pistolet
  • *
« Odpowiedź #74 dnia: Września 12, 2023, 10:51:55 pm »
Cześć, można jeszcze odebrać nagrody z zawodów pneumatycznych z 2 września? Uprzejmie proszę :).