Dyskusja ogólna > Patent, licencja, prawo, badania, itd

Przedłużenie licencji na 2024

(1/13) > >>

cyrkon:
Czy wiadomo, kiedy będzie można składać wnioski (ręczne)?

MJacek:
W zeszłym roku coś koło 10-tego grudnia odblokowała się możliwość składania wniosków na stronie rezultaty24, na ten rok.
Chyba zawsze trzeba to zrobić "ręcznie" z automatu chyba nie przedłuży... Tak myślę. Ale jeśli jest inaczej niech mnie ktoś poprawi.

Margreta:
@MJacek, myślę że cyrkon ma na myśli automatyczne przedłużenie licencji jako przeklikanie na Rezultaty24, przy spełnieniu warunku, że wymagana ilość startów jest w R24. A ręczne przedłużenie to jako składanie wniosku papierowego. Masz rację, nie ma tak że licencja automatycznie się przedłuży na kolejny rok, to zawodnik musi zdecydować o tym i złożyć odpowiedni wniosek.

https://kksarsenal.pl/przedluzanie-licencji-na-2023/
Tutaj to jest bardziej szczegółowo opisane, informacje są z zeszłego roku, ale myślę że będą nadal aktualne.

KaeM:
Brak ważnej licencji klubowej na P rok 2024. Złożenie wniosku na ten rok, w tym zakresie nie będzie możliwe. W razie pytań skontaktuj się z Klubem.
Brak ważnej licencji klubowej na K rok 2024. Złożenie wniosku na ten rok, w tym zakresie nie będzie możliwe. W razie pytań skontaktuj się z Klubem.
Brak ważnej licencji klubowej na S rok 2024

Klub musi opłacić + ktoś w PZSS przyklepać , wtedy będzie można składać wnioski zawodnicze.

Amrosss:
Cześć,

Macie możliwość złożenia wniosku na rok 2024 bo ja widzę tylko 2023.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej