« Ostatnia wiadomość wysłana przez Marcin_M dnia Grudzień 06, 2023, 09:50:58 am »
Tak jak Kolega @wodan radził, najlepiej się skontaktować z Prezesem, żeby to odkręcić (anulować wniosek w systemie). Wyślij do Prezesa SMS-a ze swoimi danymi i z krótkim opisem sytuacji oraz z prośbą o anulowanie wniosku.
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Marcin_M dnia Grudzień 06, 2023, 09:29:07 am »
@kasiknocheinmal Jeśli napisałaś PW do Kolegi @bogusz to nic nie pozostaje jak cierpliwie czekać. W związku z dokonaną w ostatnim czasie zmianą osób, które administrują wirtualnym zasobem klubowym (strona www, forum), nowy administrator zapewne będzie potrzebował trochę czasu na ogarnięcie pewnych obszarów.
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Marcin_M dnia Grudzień 06, 2023, 08:25:06 am »
@MJacek Czy po zalogowaniu się do R24 wybrałeś z menu przedmiotowego po lewej stronie "Mój Klub" czy "Wyg. wniosek o przed. licencji" ? W przypadku wyboru tej pierwszej opcji pojawia się możliwość przedłużenia licencji na rok 2024, a w tym drugim przypadku nie ma takiej możliwości.
« Ostatnia wiadomość wysłana przez MJacek dnia Grudzień 06, 2023, 05:22:39 am »
Chmmm ciekawe, u mnie nadal widać tylko przedłużenie na 2023. I według instrukcji ze strony Arsenału, przedłużyłem na 2023. Czyli co, mam źle? Bo od 3 dni mam wniosek oczekujący... Do kogo mam napisać żeby mi to poprawił?