Dyskusja ogólna > Patent, licencja, prawo, badania, itd

Badania do pozwolenia - które wybrać ?

<< < (3/3)

wodan:

--- Cytat: KaeM w Maj 26, 2023, 06:41:03 pm ---Jako iż mam termin niedługo , jak to tam wygląda na Niskiej ? Jest jakaś recepcja / rozpiska gdzie te badania (który pokój pierwszy) ?
Jakby mógł ktoś podzielić się doświadczeniem bym nie musiał tam krążyć w tłumie ludzi który zapewne po wczorajszym egzaminie się objawi.
9.06 oczywiście urlopują , potem chyba psycholog czy psychiatra też na urlopie.

--- Koniec cytatu ---

Przychodzisz na wyznaczoną godzinę i zgłaszasz się do rejestracji. Następnie klepiesz sobie kolejkę do okulisty. Po okuliście idź na psychotesty, a jak psychiatra będzie wolna to robisz sobie przerwę, idziesz pogadać z nią i wracasz do psychotestów. Kończysz testy i czekasz na psycholog. Gdy skończysz u niej, to już tylko orzecznik, papier do ręki i załatwione.

Jeżeli na Niskiej mają dziury i długie terminy, to dzwoń na Rusznikarską.

KaeM:
Byłem , kameralna miejscówka , było sporo miejsc by zaparkować. Całość ogarnięta w 2,5h , gdyby nie zrobiła się kolejka do orzecznika to 2h.
Polecam

prozm:
Byłem ostatnio na Niskiej i polecam. Przyszedłem o wyznaczonej porze 14 i ciut po 16 było po wszystkim. Na miejscu miło szybko i sprawnie. Polecam.

Darek:
Jeśli kogoś to zainteresuje na Niskiej badania przeprowadzane są co piątek, koszt od nowego roku to 800zl.Czas od zapisu do wizyty to w tej chwili około 3 tygodnie.

Na Rusznikarskiej badania odbywają się we wtorki (po 8 rano), środy i czwartki (po 12), koszt na chwile obecna to 600zl. Terminy są na tydzień do przodu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej