Autor Wątek: Treningi IPSC - spotkanie organizacyjne  (Przeczytany 579 razy)

bogusz

• Administrator
  • Licencja
Treningi IPSC - spotkanie organizacyjne
« dnia: Styczeń 21, 2024, 02:22:30 pm »
Jeśli komuś umknęło z FB, to przeklejam info:

Nowy rok, nowy ja? Czemu nie! Wejdź dynamicznie w nowy rok. Klub KKS Arsenał zaprasza na pierwsze spotkanie dotyczące sekcji IPSC. Dowiesz się na nim wszystkiego co warto wiedzieć na początku tej pięknej przygody. Nasi najbardziej doświadczeni zawodnicy, Marcin, Szkot I Kosina opowiedzą o tym czemu warto dołączyć do grona zawodników IPSC, czym jest strzelectwo dynamiczne i jakie wyposażenie jest niezbędne aby szkolić się w tej mocno rozwijającej się dyscyplinie. Więcej nie powiemy, no może tyle że spotkanie odnośnie szkoleń odbędzie się 24 stycznia o godzinie 18:00 na sali konferencyjnej Hali Sportowej Hutnik
Zapraszamy, nieskromnie powiemy że warto.

bogusz

• Administrator
  • Licencja
Treningi IPSC - spotkanie organizacyjne
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 01, 2024, 02:17:36 pm »
Wczoraj odbył się pierwszy trening pistoletowy IPSC od zera. Gdyby jeszcze ktoś chciał jeszcze skorzystać - wrzuciłem info na stronę klubową

https://kksarsenal.pl/2024/02/01/aktualizacja-sekcja-dynamiczna-kks-arsenal-zapraszamy/

Darek

• Arsenał
  • Licencja
  • *
Odp: Treningi IPSC - spotkanie organizacyjne
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 10, 2024, 10:08:17 pm »
Część

Czy są może jeszcze treningi organizowane (strzelba) czy to tylko jednorazowa akcja była?

bogusz

• Administrator
  • Licencja
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 10, 2024, 11:38:46 pm »
Strzelba - mniej więcej co drugi piątek 17-19. Następny ma być 21.06, ale to nieoficjalnie wiem.
Kosina miał wrzucić na FB zaproszenie oraz mailem do zainteresowanych grafik, a ja potem na stronę. Ale jest jak jest - na razie poczta pantoflowa.

strzelecwyborowy

• Arsenał
  • Patent
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 10, 2024, 11:21:54 am »
Strzelba - mniej więcej co drugi piątek 17-19. Następny ma być 21.06, ale to nieoficjalnie wiem.
Kosina miał wrzucić na FB zaproszenie oraz mailem do zainteresowanych grafik, a ja potem na stronę. Ale jest jak jest - na razie poczta pantoflowa.

Czy są publikowane gdziekolwiek informacje na temat treningów IPSC? Byłem na spotkaniu informacyjnym w styczniu ale od tej pory jest cisza w tym temacie i w internecie nie ma informacji czy sekcja dynamiczna cokolwiek organizuje. Chetnie zobaczyłbym jak to wydląda w Arsenale ale pod względem organizacyjnym to cienko to wygląda.